Creatieve ideeën voor het herontwerpen van een kleine kantoorruimte

Wist u dat u helemaal geen kostbare binnenhuisarchitect hoeft in te huren en massa’s geld hoeft uit te geven om uw kleine kantoor de moeite waard te maken? Er zijn verschillende bedrijfsideeën voor een klein kantoor die gemakkelijk uitvoerbaar zijn en een waanzinnig verschil kunnen maken. Het creatief herontwerpen van een kleine kantoorruimte kan uw werkplek interessanter, creatiever en professioneler maken. In deze blog presenteren wij enkele ideeën die u direct kunt toepassen.

1. ideeën voor kantoorinrichting voor kleine bedrijven
Als de ruimte beperkt is, overweeg dan eenvoudigere en compactere opties. Door middel van het vervangen van grote, stugge meubels voor minimalistische meubels die minder ruimte innemen en meer visuele impact hebben. Overweeg om kleine voorwerpen op te hangen of op te bergen op handige plaatsen, zodat er waardevolle ruimte overblijft op tafels of de vloer.

2. De ruimte aannemen zoals ze is
Een open kantoorinrichting is vaak een goede manier om een kleine kantoorruimte optimaal te benutten. Dergelijke kantoorinrichtingen staan erom bekend de grenzen weg te nemen en de dialoog te stimuleren om het creatieve denken tussen teamleden te bevorderen. Dit ontwerp begint met een combinatie van bureaus en het plaatsen van twee tot vier bureaus tegenover elkaar. Hierdoor kunnen teamleden vrijelijk gedachten en ideeën doornemen, hechtere, productievere en sterkere relaties opbouwen en een gevoel van eenheid realiseren.

3. Het creëren van toegewijde zones
Heeft uw kantoor verschillende werkplekken? Het verbeteren van deze zones en het vinden van manieren om doorgangen en een betere doorstroming te bieden, kan leiden tot duurzame kantoorontwerpideeën. Door aan de slag te gaan met speciale zones en het slim herinrichten van de ruimte kan de productiviteit en efficiëntie van de werknemers worden bevorderd. Het zal ook variatie brengen in de werkruimte, verschillende zones in het kantoor kunnen hun eigen functie krijgen en zo doelgerichter worden gebruikt.

Professionele ontwerphulp inschakelen? Kies voor turnkey
Wilt u deze ideeën als inspiratie gebruiken om een nieuwe kantoorruimte te ontwerpen die aan uw wensen voldoet en het plan door een professionele aannemer laten uitvoeren? Dan kan een turnkey project via newkantoor.nl een goede manier zijn om dit samen en met succes te realiseren.

De volledige planning en uitvoering van een turnkey of sleutelklaar project heeft verschillende voordelen. Ten eerste zijn er geen meerdere contracten of meerdere betalingen nodig. Dit komt doordat de opdrachtgever de aannemer alleen hoeft te betalen voor alle afgenomen diensten. Het goede nieuws is dat bouwbedrijven die sleutelklare projecten aanbieden gemakkelijk kortingen op hun diensten kunnen aanbieden. Dit houdt natuurlijk verband met het feit dat één enkele leverancier het project kan ontwerpen, vervaardigen en bouwen, waardoor de totale kosten van het project dalen. Het is ook gemakkelijker om een product van hogere kwaliteit te realiseren wanneer één bedrijf verantwoordelijk is voor het hele project, van concept tot voltooiing.

The post Creatieve ideeën voor het herontwerpen van een kleine kantoorruimte appeared first on De Digitale Stad Nieuwegein.

Bron: De Digitale Stad Nieuwegein