Wereldhave versterkt partnership met Basic-Fit en creëert nieuwe bezoekreden voor Cityplaza

In lijn met de Full Service Center strategie voor een beter dagelijks leven, waarin actief wordt ingezet op functieverbreding van winkelcentra, sloot Wereldhave recent een nieuwe huurovereenkomst met sportketen Basic-Fit voor Cityplaza in Nieuwegein.

Het betreft een ruimte van 1.029 m² in Cityplaza aan de Raadstede 71 in de binnenstad van Nieuwegein. Basic-Fit opent naar verwachting medio eind december 2022 haar deuren.

Wereldhave is verheugd met de komt van Basic-Fit: “Bij het samenstellen van de huurdersmix in onze centra staat de klant centraal. Hoe kunnen we het dagelijks leven van onze bezoekers makkelijker, beter en ook leuker maken? De sterke formule van Basic-Fit sluit naadloos aan op de behoeften van onze doelgroep en creëert een nieuwe reden voor een bezoek aan Cityplaza.”, aldus Wereldhave Business Unit Manager Erik Kleemans.

Over Basic-Fit
Basic-Fit is met ruim 1.140 clubs de grootste fitnessketen van Europa. Het bedrijf is actief in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje waar meer dan 2,92 miljoen leden dagelijks werken aan het verbeteren van hun gezondheid en conditie. Basic-Fit heeft een transparant lidmaatschapsmodel en biedt een betaalbare, kwalitatief hoogwaardige fitnesservaring welke aansluit bij de fitnessbehoeften van actieve mensen.

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven. Een one-stop locatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdsbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samenkomen; ondersteund door slimme concepten én services. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk. Voor meer informatie bezoek de website van Wereldhave.

The post Wereldhave versterkt partnership met Basic-Fit en creëert nieuwe bezoekreden voor Cityplaza appeared first on De Digitale Stad Nieuwegein.

Bron: De Digitale Stad Nieuwegein