The Closet Sale bij Cityplaza: fashionista’s zijn ondernemer voor één dag

Een kast bomvol kleding, maar niets om aan te trekken: voor menig mode-enthousiasteling een bekend probleem. Tijdens The Closet Sale op Cityplaza krijgt iedereen daarom de kans om voor één dag zijn of haar eigen kledingzaak te openen. Zo krijgen ongedragen items een tweede leven: lekker duurzaam en bovendien levert de verkoop een leuk zakcentje op.

The Closet Sale
Vanaf 1 oktober zal er gedurende een half jaar iedere zaterdag en zondag een nieuwe ‘ondernemer voor een dag’ te vinden zijn bij The Closet Sale op Cityplaza aan Raadstede 27 te Nieuwegein. Tegen een kleine vergoeding krijgt deze persoon de kans om tweedehands kleding, accessoires en home deco geheel in eigen stijl aan de man te brengen. Voor kledingrekken, kapstokken, spiegels, decoratie en natuurlijk een toonbank is gezorgd. Indien gewenst kan men samen met vrienden of familie meedoen: hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Circulaire economie
Met dit initiatief stimuleert Cityplaza de circulaire economie. Hergebruik van kleding en aanverwante artikelen is tenslotte goed voor het milieu. Bovendien gaat de vergoeding van 17 euro naar het goede doel. Meer informatie over The Closet Sale, voorwaarden en inschrijven via The Closet Sale (cityplaza.nl).

Cityplaza Nieuwegein
Cityplaza te Nieuwegein wordt in de komende jaren getransformeerd tot Full Service Center. Een one-stop-shoplocatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdsbesteding, ontspanning, werken en andere dagelijkse behoeften samenkomen. Kortom: een plek die een steeds belangrijkere rol krijgt in het leven van de bezoeker.

The post The Closet Sale bij Cityplaza: fashionista’s zijn ondernemer voor één dag appeared first on De Digitale Stad Nieuwegein.

Bron: De Digitale Stad Nieuwegein