‘Corona columns’ nu gebundeld in een boek

De columns die Willeke Stadtman van maart 2020 tot en met juli 2022 schreef voor de Digitale Stad Nieuwegein en de Digitale Nieuwegeiner zijn nu gebundeld in een boek met als titel: ‘In tijden van corona.’ Het boek geeft een fraai tijdsbeeld van de periode dat wij gebukt gingen onder de gevolgen van de pandemie. De eerste sinds de Spaanse griep in 1918!

Willeke Stadtman met haar boek

In 62 afleveringen wordt het verloop van de crisis geschetst, compleet met inkijkjes in haar eigen leven. Over de gevolgen van de lockdown, de catastrofe die zich voltrok in de ouderenzorg, de soms onnavolgbare aanpak van het kabinet, de opkomst van de antivaxers, de toenemende polarisatie in de samenleving en natuurlijk de onvermijdelijke persconferenties, starring Rutte en De Jonge. In elke aflevering valt er wel iets te grinniken.

Het boek is in eigen beheer door Willeke Stadtman uitgegeven en kost 10,- euro (kostprijs). Het boek is te verkrijgen bij de Bruna op winkelcentrum Muntplein. Rechtstreeks bij de schrijfster kan ook. Dat kan door een e-mailtje te sturen naar: willekestadtman@gmail.com. Zij neemt dan contact met je op, dus vergeet niet uw contactgegevens in de e-mail te zetten.

The post ‘Corona columns’ nu gebundeld in een boek appeared first on De Digitale Stad Nieuwegein.

Bron: De Digitale Stad Nieuwegein