‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Dit inmiddels alweer 15 jaar lang! Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘De Fietsersbond Nieuwegein heeft de jacht geopend op foute fietspaaltjes! Paaltjes die compleet zinloos zijn of een gevaar opleveren, krijgen een duidelijke sticker. Zeker een goede actie, want zo’n klein paaltje pal na een bocht is zeker niet handig. Laten we alleen niet alle paaltjes weghalen. Soms halen ze er de snelheid uit (die elektrische fietsen kunnen echt hard!) of voorkomen ze dat auto’s stiekem het fietspad nemen. Zeker goed om het weer eens onder de loep te nemen!’

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al vier delen! En ….. binnenkort nog enkele delen.

The post ‘De strip van Kim Houtzager’ appeared first on De Digitale Stad Nieuwegein.

Bron: De Digitale Stad Nieuwegein