JSV Nieuwegein ontslaat hoofdtrainer zaterdag 1 Hans van Elden

Van Elden (64), sinds februari 2020 actief bij JSV als technisch manager en tevens verantwoordelijk voor de jeugdopleiding en de doorstroming naar het eerste elftal, was nog maar net trainer van het eerste elftal van JSV, maar dit weekend is hij ontslagen door het bestuur. Of dat iets te maken heeft met het monsterverlies tegen plaatsgenoot SV Geinoord wil het bestuur niet zeggen. De vermoedens zijn er wel als je rond het veld loopt. Van Elden volgde begin dit jaar de vertrekkende Mark Kranendonk op.

De voormalig profvoetballer van Vitesse en Wageningen werkte eerder bij verschillende amateurclubs. Ook is hij docent bij de KNVB en directeur van de Curaçao Soccer Academy.

In een verklaring laat het bestuur weten: ‘Na onderling overleg tussen JSV en Hans van Elden, de hoofdtrainer van Zaterdag 1, is besloten om de samenwerking per direct te beëindigen. Hans is in de rol van hoofdtrainer bezig aan zijn eerste seizoen waarbij het team momenteel een teleurstellende laatste plek bezet in de competitie.’

JSV is inmiddels gestart met de werving voor een vervanger en bedanken bedanken Hans voor zijn inzet en wensen hem veel succes met zijn verdere carrière. Wat Hans van Elden gaat doen in de toekomst is niet bekend.

Op de foto Hans van Elden in een betere periode tijdens het tekenen van het contract bij JSV als trainer van het eerste elftal

The post JSV Nieuwegein ontslaat hoofdtrainer zaterdag 1 Hans van Elden appeared first on De Digitale Stad Nieuwegein.

Bron: De Digitale Stad Nieuwegein